26.06.2012 г., 23:36 ч.

Неразбрана 

  Поезия
537 0 5

Ексцентрично, нелогично,

раздробено, хаотично,

немислимо, черно-бяло

и обърнато надолу;

неподвижно, но ритмично,

само мое - нищо лично,

и изтъркано, протрито,

и на пух и прах разбито...

Ти си малко неразбрана,

мисъл моя, разпиляна!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??