3.01.2008 г., 14:57 ч.

Неразумна 

  Поезия » Любовна
512 0 3
Танцувам със теб
и моля за милост.
Моля се на пръстите ти
да не ме изгарят.
Моля се на очите ти
да не ме подлудяват.
Моля се на мислите си
да не бъда неразумна, но...
Щом танцувам със теб,
вече нямам грам разум.
Горещите ти пръсти
го прогониха.
Твоя жертва съм,
а капан не видях.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??