10.02.2012 г., 19:15 ч.

Нереално 

  Поезия » Любовна
489 0 0

Ако имах очи - все към тебе
щях да гледам и денем, и нощ.
Ако имах уста - твойто име
бих повтарял отново. И пак.

Ако имах ръце - само тебе

щях да нося и пазя от зло.
Ако имах сърце - би туптяло
и копняло за твойта любов.

Ала нямам. Защото в съня си

ме повика. И ме измечта.
И видях те. Но вече е късно.
Пак ще чакам - да дойде нощта.

© КрасиМира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??