10.01.2009 г., 10:45 ч.

Нереално 

  Поезия
1339 0 27
Нещо нереално има в мен -
усеща се по болните амбиции.
Но имам свят на мъничко дете,
което се стреми да пипне птиците.

Нещо нереално има в теб -
разбира се по празния ти поглед.
Но имаш най-голямото сърце.
Най-меките ръце. И най-спокойните.

Нещо нереално има в нас.
Познава се по тихите ни битки.
Но знам, когато свърши любовта -
отново ще се влюбим.
                                       Като никога.

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??