25.02.2017 г., 18:47 ч.

Нещастието да не си до мен 

  Поезия » Свободен стих
234 0 0

А казваха, че раздялата не боли!

Болели само раните!

Болели толкова силно!

Както никога до сега!

Само допира на горещия пожар не истина в мен!

Той пробужда болка в мен!

Защо стана така?

Защо ме боли?

Боли ме от спомените оставени от теб?!

само мойте сълзи не изстинаха в нощта!

Готова съм да умра!

Не искам повече болка!

Сърцето ми сега е на парченца!

Щастлива бях, когато беше до мен!

Не ти се сърдех!

Не те упреквах!

Дори се мъчех да открия в себе си вината!

А сега искам просто да умра!

Нещастна съм без теб !

Нещастна съм не го ли разбра?

Моля те, прости ми?!

Моля те, кажи ми че още ме обичаш!?

Знам, че сгреших!

Знам, колко те нараних!

Моля те, прости ми!

Кажи, че още ме обичаш!

Моля те, помисли!

Чакам да се върнеш при мен!

Обичам те, помни!

Ще те обичам до последния си миг!

© Теодора Фесчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??