Понеже вечно правят ми се забележки в сайта,
че тъжна съм и с болка все по някого въздишам, плача.
... Или пък радвам се на любовта си.
Реших - запалена от Люсините „Откровенски страсти”,
да поясня на всички, да е ясно, че
не съм поет велик, но радвам се,
когато някой се е спрял да прочете
туй, дето ме вълнува.
Не съм поет – малцина ме ухажват с тая чест!
Но мисля, че за себе си открих се –
за… пореден път, в нова визия,
но… със стара кожа, аз ред в мислите да сложа.
Ей, тъй, напук на тези, дето мислят,
че не мога с думи чувства и мечти да облека.
И малко грим в притурка да им сложа.
И вярвам в себе си, сега все повече,
когато в рубриката „Коментар”
дори един от вас остави ми усмихнато човече.
И амбицирах се дори,
и хващам се, че пиша аз по календар -
драскач велик ще каже някой!
Но аз не чакам - четейки в сайта, нещо все ме мотивира
и разпалва в мен драскателските страсти.
Е, случва се и да перефразирам.
Но, повярвайте ми, не от куртоазия,
развихрям своята фантазия.
И откровено дните предвещавам,
и думички редя, но не за слава,
а ей така, за собствен кеф.
А тръгне ли ми мисълта - познай,
не мога да й устоя до край!
Започвам уж на лист хартия,
но седна ли на компа - в къщи олелия!!!
Тая пак прописа, тая пак мечтай!
На мен обаче не ми пука.
И с чиста съвест – копи, паст,
ех, жива болест си е тоя сайт!
Добре, че върху листа бял
изтривам, пиша аз без жал -
Накрая чуквам: Публикувай!
Мале мила! Ако това не си е болест жива!
За мен дотук в „Откровения”
Не се броя за…гений, но…
искам да направя тука
и малко поетично отклонение:
Към Админа – с уважение!
Прощавай, но имам свое предложение:
Специална рубрика за бабите и техните внучета.
Понеже Ани Джурова и Маги
май са в надпревара…
И тъй като напред са с материала -
моля тази рубрика да влезе в ход!
Простете! Май, че се отплеснах…
А не е далеч мига, когато не ще обичам
веч мъжа до мен, а както тръгнало е,
до към то някоя и друга годинка
и аз за внучета да пиша с умиление…
Та, Админе, това е мойто предложение!
И в заключение:
На всички, които грижат се за този сайт,
Поклон от мен, приятелско Благодаря!
© Нели Всички права запазени
Ей, на това му се казва откровение,така че ето ти и моето усмихнато