25.07.2008 г., 14:57 ч.

Нещо ми липсва 

  Поезия » Любовна
1479 0 30

Where You Are>>> Видео>>>


Нещо ми липсва...
Страшно ми липсва.
Което го няма до мен
в утринта.
Под лъчите
на жаркото слънце
в небето.
По паважа напукан
на тъжния ден.

Нещо ми липсва...
Страшно ми липсва.
Което го няма до мен
вечерта.
По течащата влага
на моя прозорец.
Под завивките
топли на мойто легло.

Нещо ми липсва...
Нещо страшно ми липсва.
Къде ли се скита?
Защо? Докога?
Дали без звездите
луната не грее,
или без слънце
умира звезда!

 


© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??