24.05.2008 г., 23:27 ч.

Нещо пикантно 

  Поезия » Любовна
494 0 1

Мъгла от видения ме усетиха.

Разчупих леда.

Насладих се на усещанията, че си до мен.

Полепнах се като мечта.

Разтопих се като огън.

Погледни ме...

Размених мили слова с теб.

Вятърът потрепна с мен.

Кажи ми.

Има  пламък, който ме докосна.

Има ръце, които те чакат.

Но има момиче, жадно за теб.

Звездите станаха пикантни,

когато почувстваха любовта ни.

Не мога да заспя,

когато твойте устни ме изкушават.

Усети този стих, той е за теб.

Приближи се.

Улови го.

Почувствай го плавно по кожата си.

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??