22.05.2008 г., 17:02 ч.

''Нещо повече'' 

  Поезия » Любовна
566 0 0

                                   ''Нещо повече''

 

Избраница за мен аз сега си търся -

    жена, която всички качества

да си има и моля те едно нещо само -

  не казвай, че все още не е родена

за мен тази жена и че такава няма.

 

             Помогни ми, ако можеш да намеря

                      нещо повече от вчера.

              Някоя по-красива, някоя по-забавна,

               някоя по-щастлива и естествено,

                       че трябва да е и по-дива.

                    Някоя друга жена, която да е

                         нещо повече от всяка.

 

Избраница за мен не мога аз да намеря

      и всичко в мен на това не вярва.

За мен не е истина изобщо да я няма.

    Ще те помоля сега още един път

да не казваш отново, че тя не е родена.

 

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??