12.07.2008 г., 22:28 ч.

Нещо си 1 

  Поезия » Любовна
544 0 2

Нещо си 1

 

Беше хубавица…

По опашката разбрах:

Не беше моя лисица,

твой ловец не бях.

Питомна при друг ще станеш,

друг лисичките ще храни…

Аз убивам. Искам да го знаеш:

Не се влюбвай във глигани!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??