20.04.2019 г., 10:14 ч.

Нещо си 

  Поезия » Свободен стих
220 0 0

Аз ли съм или не съм

така тананикаше

някаква песен.

Някакъв отворен прозорец

развяваше скъсано

перде някакво.

На улицата някакъв

старец

просеше душа назаем.

А душата му,

увита в някакво

скъсано перде,

зъзнеше като куче в дъжда

пред входа.

Кой ли би

я поискал?

 

 

23.05.2003

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??