13.03.2005 г., 15:12 ч.

Нещо специално 

  Поезия
965 0 1

Празен поглед пълен с омраза....
Хвърлени в коша разбити мечти,
сянка чезнеща в мрака,
океан от замразени сълзи...
Само от плач се разкъсва тишината,
в мрака проблясват две безсилни ръце,
на пода лежи обездвижена фигура,
душата се опитва да намери своя лек -
студ, сковаващ топлотата.
Омраза и болка подтискат страха.
Къде отидоха топлите чувства?
Къде отиде онази светлина?
Къде изгуби се щастливото момиче,
къде изчезна всичко това?...
Щастието .. смехът..обичта - веч всичко е фалш,
фалш, превземащ и моя свят.
Всичко е измислица ...

© Петя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е крайно мила Петя, да гледаш по този начин на живота и на любовтта. Малко по-ведро и по ортимистично на нещата, защото...не всичко е измислица.
Предложения
: ??:??