27.02.2019 г., 9:53 ч.

Нещо тича покрай мен 

  Поезия » Любовна
643 0 2

Нещо тича покрай мен, 
май животът е! 
Гледам го втрещен, 
все забързан е!

Имало към него,
екстри някакви… любов, 
там за двама, ту за трима 
с мен поне една да е. 

Гледам го живота 
все празнува, 
все край мен.
Нещо все подрежда,
може да се сети и за мен!

Някаква голяма, 
искрена любов, 
може днес да ме споходи, 
може, нали е любов!

Тича покрай мен, 
тоз живот! 
Тича и не спира,
чака го любов!

Нейде там накрая, 
нейде зарад мен, 
моята очаквана
искрена любов!

Нещо тича покрай мен, 
май животът е! 

 

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??