21.11.2007 г., 21:33 ч.

Нещо тъжно за любовта 

  Поезия » Любовна
1098 0 10
Защо ми отне сълзите
защо ме накара да страдам
защо погуби ти следите
и след теб не мога да бягам
защо когато те търся - те няма дори в съня ми
защо когато те виждам спира за миг дъхът ми


Как да върна нашето минало
и да  приема че то е свършено
Не искам да заблуждавам сърцето
не искам да виждаш в мене детето

Любовта е понякога жестока
но с мен жестока е за трима
и пак тръгвам да търся посока
само да завърша последната рима

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??