Приказка
или проклятие едно?!
Край щастлив
или пък страшна буря?!
Пясъкът
е стържещо креслив.
Вятъра-
потупва те без думи.
Пак море.
Вода,
вода,
без спир...!
Бряг.
Спасение без име.
Чуваш ли ме?
Знам че те боли...
И аз съм тук
и страдам мълчаливо.
© Нели Р Всички права запазени