Гарошумието в мрака
пътнико поток излива,
ляво ритъмно изплака
през очи сълзопрелива.
Неидването наслоява
нетърсено страдание,
липсването пресушава
болезнено с мълчание.
Бодящо недокосване,
срещане неизживяно,
тихо неразлистване,
случване неизвървяно.
Нечакано отсъствие,
листопадно неусещане,
неминало присъствие,
сълзящо непосрещане.
29.08.2007г
© Анета Саманлиева Всички права запазени
Усмихна ме, благодаря ти.
Поздрав и усмивка за теб.