31 ago 2007, 17:16

Неслучване 

  Poesía
597 0 12
 

Гарошумието  в мрака

пътнико поток излива,

ляво ритъмно изплака

през очи сълзопрелива.

Неидването наслоява

нетърсено страдание,

липсването пресушава

болезнено с мълчание.

Бодящо недокосване,

срещане неизживяно,

тихо неразлистване,

случване неизвървяно.

Нечакано отсъствие,
листопадно неусещане,

неминало присъствие,

сълзящо непосрещане.

29.08.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??