7.02.2007 г., 18:41 ч.

Несподелена Любов 

  Поезия
801 0 5
Обичам те, не го отричам, обичам те аз, много силно, силно, както никой досега . Красотата ти ме заслепява, за секунди губя ума си аз, после ти оставаш в моето съзнание, докато не те видя пак . Прекрасна си, не го отричам, казвам ти го, както никой досега, прошепвам в ухото ти красиво, прошепвам го с нежен глас. Аз обичам всичко в теб, хубава си, знаеш това, знаеш, че не искаш да си с мене, но все пак ме успокояваш, опитваш се да ми подскажеш, че може нещо някога да се случи.
Знаеш, че не е така... Това е любов несподелена, убиваща, изгаряща отвътре, любовта несподелена трудно се забравя, както трудно се забравя нещо прекрасно, като ТЕБ!


© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??