Обичах те,Обичам те,ще те Обичам
до края,до последният си дъх.
Оставих те защото,те обичам
поне един от нас да е щастлив.
Живей,живота си достойно.
Обичай истински поне,че болката
която аз изпитах да не е
напразно жертвана любов.
В сърцето си дълбоко аз,ще скрия
своите чувства от несподелената любов,
ще плача тайничко в мрака от болка по изгубена ти
любов.
Обичах те,Обичам те,ще те Обичам
до края,до последният си дъх.
© Ivanka Paneva Всички права запазени
Особено, ако е великодушна.
Поздравление!
Литатру