Ето пристигна
задачата нова!
И знай, ако сбъркаш,
те чака кавга!
Ще бъдеш обиждан,
руган, ненавиждан!
А после ще бъдеш
обзет от тъга!
Tакъв си от малък,
за нищо не ставаш!
Винаги бъркаш
и виж, продължаваш!
Живееш безцелно,
нямаш успехи!
Нищо не струваш,
шега си за всеки!
Изгубил си вярата,
вярата в теб!
Залъгано бягаш
от своя късмет!
© Матей Константинов Всички права запазени