2.09.2007 г., 12:11 ч.

Невада 

  Поезия
484 0 0
Още един ден лишен
от всякакви чувства
те превръща в
парче от живота ми, 
малка част от моето
разбито сърце.
Може би не знаеш,
но и ти си като тях -  
така красива, идеална,
а си толкова грозна...
... ужасяваща в очите ми.
Грозна като моята съдба.
Изтерзана, унижена,
привикнала да страда...
... ти си като тях,
една малка Невада.





Да поясня за "Една малка Невада", това е едно китайче, дето на 11г. удушило своя съученичка през 2004г. Има група, кръстена на нея, "Nevada Tan".

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??