Sep 2, 2007, 12:11 PM

Невада 

  Poetry
486 0 0
Още един ден лишен
от всякакви чувства
те превръща в
парче от живота ми, 
малка част от моето
разбито сърце.
Може би не знаеш,
но и ти си като тях -  
така красива, идеална,
а си толкова грозна...
... ужасяваща в очите ми.
Грозна като моята съдба.
Изтерзана, унижена,
привикнала да страда...
... ти си като тях,
една малка Невада.





Да поясня за "Една малка Невада", това е едно китайче, дето на 11г. удушило своя съученичка през 2004г. Има група, кръстена на нея, "Nevada Tan".

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??