23.09.2018 г., 19:24 ч.

Невесто моя 

  Поезия » Любовна
226 0 0

Невесто моя -
любещо сърце,
със Теб откривам,
своето Небе!
И в него двама,
сме честити -
летящи птици,
със едни криле!
Невесто моя,
мое откровение
и нежен, искрен,
светъл Благослов!
Невесто моя, 
приказно творение,
така си истинна,
като Живота нов!
Невесто моя,
дъщеря на Бога,
към Теб пристъпвам,
като в Храм!
Невесто моя,
истинско знамение,
със Теб живота ми
е само плам!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??