7.03.2012 г., 0:57 ч.

Невидимите ръце на Любовта 

  Поезия » Любовна
753 0 1
Превърна се в муза,
роди в мене мечтание.
В очакване бях, ала 
не очаквах
чак такова силно послание
да достигне дълбините 
на сърцето.
С най-нежните тонове,
с най-фините струни
песен да извае,
да се сбъдне в пожелание,
да ме изгарят невидимите
ръце на Любовта...



© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??