10.11.2013 г., 18:20 ч.

Невиждана обезценка 

  Поезия » Хумористична
434 0 3

С цените на пържолите, колбасите...

промиват дейно мозъка на масите.

Но за цената на честта защо ли

немеят медийните монополи?

 

Та зарад този пропуск ми се иска

да споделя:

тя толкова е ниска,

че никъде цена такава няма.

Дори в Карфур.

(това не е реклама)

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??