10 нояб. 2013 г., 18:20

Невиждана обезценка 

  Поэзия » Юмористическая
432 0 3

С цените на пържолите, колбасите...

промиват дейно мозъка на масите.

Но за цената на честта защо ли

немеят медийните монополи?

 

Та зарад този пропуск ми се иска

да споделя:

тя толкова е ниска,

че никъде цена такава няма.

Дори в Карфур.

(това не е реклама)

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??