15.06.2007 г., 12:51 ч.

невинни очи  

  Поезия
926 0 10
Красавице палава, спри!
Стига мига с невинни очи,
мойта строгост сега не разбираш
и умееш добре да лавираш.
В сладкото детство сега
приемаш живота като шега,
но по пътя нагоре едва ли
всичко е само идеали.
Усмивката ти чаровна
във времето да не спира,
сърцето ти от радост да примира,
очите ти от щастие да греят,
мечтите нека пътя да огреят.




посветено на дъщеря ми
14.06.07

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??