6.01.2023 г., 8:16 ч.

Невлюбване 

  Поезия » Философска, Свободен стих
179 0 0

Невлюбване

Защо не се влюбвам, ли?
Защото очите ти говориха много, 
а ръцете ти боготворяха.
Сега очите ти мълчат, 
а ръцете ти лъжат света,
че ме обичаш.

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??