10.09.2012 г., 11:55 ч.

Неволни трепети 

  Поезия » Любовна
646 0 0

Неволни трепети

 

С чувства изпълнено е мойто сърце

Ръката ми не иска да чува да спре

Да пише тя всичко което душата

Иска но не казва тя чрез устата

 

Ти правиш щастлив моя сив ден

Ти правиш ме жив и напред  устремен

Да искам да мога да бъда в плен

На всичко което те свързва с мен

 

Как може да видиш всичко това 

Тези чудеса които правиш сега

Които изпълват душата в мен

И правят по-светъл всеки мой ден

 

Благодаря ти!!!

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??