24.02.2017 г., 10:10 ч.

Невъзможно 

  Поезия » Любовна
397 1 1

Колко думи има в този свят,

а аз не мога да опиша

какво за мен си всъщност ти

и колко много те обичам...

Колко болка има по света,

но моята по теб е безгранична...

Как кипи във вените кръвта

изгаряща, а тъй ненужна...

И само в сънища тревожни

да бъдем с тебе е възможно.

Има толкова любов в този свят,

нашата защо е невъзможна...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??