19.12.2008 г., 10:13 ч.

Невъзможност 

  Поезия » Любовна
658 1 2
Няма ме до теб,
но аз съм там,
открий ме в тихото шумолене на реката!
Докосни ме, и ще усетиш
как се изнизвам между нежните ти пръсти!
Няма те до мен,
но ти си птицата, кацнала при мен.
Опитвам се да те докосна,
но отлиташ още преди да сам успяла да те хвана!
Убива ме тази невъзможност да сме заедно,
но не мога да забраня на сърцето си да те обича!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??