13.06.2010 г., 21:24 ч.

Незабравимо Лято 

  Поезия » Любовна
504 0 0

                  Незабравимо лято

 

 

Едно незабравимо лято

ще помня дълго аз,

от буен мъжки огън сгрято,

напоено с нежна страст.

 

Ти ми даде толкоз много,

радвах се и жадно пих

и помогна ми да мога

да напиша стих след стих.

 

Залюля ме лудо в люлка

на любовния копнеж -

нито аз момиче малко,

нито ти - младеж.

 

Сладостта на вино старо

с вкус на горда, мъжка плът

искам да усещам дълго

и нося в земния си път.

 

 

22.10.1995 г.

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??