2.04.2008 г., 9:06 ч.

Незабравимо приключение 

  Поезия » Еротична
590 0 0

Увлечен от желание,

тръгнал си на път, 

на път далечен.

GSM-ът прозвъня,

на линията - жена,

жената, за която

бе готов на

приключение.

Тя тръпне

във очакване,

очакване едно -

дано го оправдаеш.

На бара тя седи, 

седи притихнала,

от еротичните

фантазии замаяна.

Отпива от чашата

с кафе, целува  

и цигара, и чака -

тръпнеща, изгаряща.

Пътувала, пътувала и тя,

за теб бе готова

за нови изживявания.

И ето, ти пристигаш

със свойта красота

и ръката и притискаш.

Трепери тя, трепери

от вълнение.

По-хубав си, по-хубав –

повтаря, в гласа й

нямаше съмнение.

И седяхте във друго

заведение. А след това,

а след това без срам и

капчица романтика

изчезнахте и се родихте

в ново измерение.

И се сбогувахте без клетви,

без любов  и излишни

обяснения.

Благодарихте си, благодарихте   

за това красиво приключение,

а после всеки продължи във

ритъма на своето живеене!!!

 

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??