16.10.2010 г., 15:26 ч.

Незабравки 

  Поезия » Любовна
581 1 11

                            Незабравки

 

                            Букетче

                            сини незабравки.

                            От тебе,

                            а  забравих

                            колко са

                            сини очите ти,

                            мислите ти,

                            душата...

                            Забравих,

                            а  кацна   пчелата...

 

                                                                15.10.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??