3.04.2012 г., 16:11 ч.

Незаменима 

  Поезия » Любовна
696 0 2

Косите ти червени той ще гали,

очите ти кристални ще целува той

и всички други той ще мами,

за да бъде само твой.

 

Ти отдай му се в вярност

и един ще бъде той за теб.

Ще те тачи и ще бъде верен,

ще обича само теб.

 

Но обичай го и ти и вярвай,

че искрен ще е той със теб,

и единствена си ти за него

и единствена ще му останеш ти.

© Ники Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??