23.05.2014 г., 22:55 ч.

Незавършена поема 

  Поезия » Хумористична
773 0 5

 

 

Помня беше две и седма,
адска скука ме налегна
и като душица клета,
вперих поглед в интернета.

ТАМ на никой не му дреме,
морето ТАМ е до колене,
всеки ТАМ е многословен
и се прави на отворен.

Без да правя изключение,
бързо влязох в обръщение,
първо бях във сайт на НОВА,
запознах се с нови хора.

Много весело ни беше,
всеки умности редеше,
разговаряхме във рими,
бяха дни незабравими.

После хейтър долетя,
с всички ни се подигра,
с никовете си безброй
бързо внесе разнобой.

С много гадни номера,
групата ни разпиля,
заяде се дори с админа
и сайтът бързо се спомина.

А ПОСЛЕ, ОТ НЕМА И КЪДЕ,
ЦЪФНАХМЕ ВЪВ БЛОГ.БГ.

Блог.бг е сайт различен,
доста луд и нетипичен,
има си идеология,
но и много патология.

Бързо вдъхна ни респект,
поет, бе братче,  до поет,
даже хипер историк,
траколог, със сложен ник.

Има проза, има драма,
има даже Кака Тана,
има Гинка и Рустам,
даже Куш е вече там.

Петеф, Пандо, Бале Бале,
тролят местните абдале,
има даже астролог,
нуждаещ се от психолог.

Политици, Господ дал,
не един а цял чувал,
даже някакво човече,
в гроба вече ме завлече.

Битките са много люти,
няма вече неоплюти,
Ико прави ги на луди,
Фмирчо, Гет и много други.

Даже снимки и награди,
повод са за бесни свади,
но пресича всяко зло
на Джойзи острото око.


.......................................................

© Куш Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??