Незавършено
Откакто те срещнах живея,
откакто те срещнах съм цяла.
Много пътища водят към тебе,
само моят се губи в безкрая.
Всичко твое заключих във мене
и ще го пазя додето ни има.
много малко са минутите с тебе,
но ми стигат за мен, да съм жива.
© Сиси Сиси Всички права запазени