Feb 1, 2018, 3:32 PM

Незавършено 

  Poetry
477 0 0

 

          Незавършено

 

Откакто те срещнах живея,

откакто те срещнах съм цяла.

Много пътища водят към тебе,

само моят се губи в безкрая.

 

Всичко твое заключих във мене

и ще го пазя додето ни има.

много малко са минутите с тебе,

но ми стигат за мен, да съм жива.

© Сиси Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??