21.10.2008 г., 9:58 ч.

Неземно чувство 

  Поезия » Любовна
631 0 5

Бях до теб в съня си!

Галих те с поглед от неподозирано фина нежност!

Бях до теб в съня си!

По красив си в действителност,

не мога да ти се нагледам!

Какво неземно чувство!

Бях до теб в съня си!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??