27.02.2009 г., 7:35 ч.

Незнайни човече! 

  Поезия » Друга
657 0 11

Незнайни човече, стани ми свидетел,
ако смъртта ме повика,
че тук ми е хубаво, чисто и светло.
И музиката е тиха.

Добри ми човече, бъди ми свидетел!
Ако попита за мене,
кажи, че ме няма. Че съм при мама!
Друг - ако иска - да вземе.

Човече, човече, бъди ми свидетел!
Ако тя пак настоява,
кажи й, че имам да гледам морето.
Когато пресъхне - тогава.


© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??