24.08.2008 г., 3:46 ч.

Ничия 

  Поезия » Друга
511 1 1

Само ничия мога да бъда -
да съм вярна, да нямам вина,
да откривам в сърцето си чувства
и да бъда щастлива така.

Само в ничий живот мога тихо
да внеса малък лъч светлина,
да запазя сърцето си живо
и да бъда за кратко добра.

Само ничия мога да бъда -
в ничий дом да посрещам нощта
и във ничия силна прегръдка
да се будя без свян сутринта.

Само ничия мога да бъда!

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Без думи!!!Стиха ти е невероятен!!!Един от любимите ми!!!
Предложения
: ??:??