17.06.2009 г., 17:46 ч.

Ние 

  Поезия » Философска
536 0 0

"Ние"

 

Ние вървиме сред нищото,

закриваме с пръсти очите си...

Ние сме малки сред времето -

търсим с надеждата дните си!

Ние създаваме някого, 

който да има живота си.

Ние посрещаме лятото -

прогонили зимата в себе си.

 

Ние сме тук

и сега е момента...

Ние сме пак

кадри от някоя лента...

Ние сме спомени -

незабравени мигове...

Ние сме вечни

в милионите стихове!

 

Ние сме новият пламък,

гореща е в нас младостта!

Ние сме морският пясък -

вълни от солена вода.

Ние сме горди и смели

и често мечтаем, нали?

Ние сме облаци бели

в различно красиви съдби!

Ние сме хората създали живота -

променяме всеки свой ден!

Дали тогава ние можем

себе си да разберем...

© Горан Русинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??