5.04.2016 г., 20:40 ч.  

Ние 

  Поезия » Любовна
487 2 2

Ние

 

Без сили останах след тебе да бягам.

Останах без глас след теб да крещя.

Тъжно е вечер все сам да си лягам.

В дългите нощи будувам, не спя.

 

Спри за минута. Вика ми не чу ли?

От времето, само минутка ми дай.

Искам да кажа само няколко думи.

Обичаш ме още. Пред Бог си признай.

 

Не стой в тъмнината. Тя не те крие.

Гориш! И аз виждам това.

Не аз паля огъня, не ти. А ние.

И в това "НИЕ" се крий любовта.

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта е такава.Остава ни без сили и пак я искаме!
  • От творбата ти извират искреност и романтика. Поздрави!
Предложения
: ??:??