10.12.2006 г., 20:10 ч.

НИЕ СМЕ ДВАМАТА,ВИНАГИ ДВАМАТА  

  Поезия
746 0 6

В пролетни вечери, красиво облечени
от аромат и зелени поляни,
и под дръвчета в цветчета накичени,
НИЕ СМЕ ДВАМАТА, НИЕ СМЕ ДВАМАТА.

В летните нощи, от страсти изплетени
и под лъчите на Слънце засмяно,
там, до морето, на пясъци светещи
НИЕ СМЕ ДВАМАТА, НИЕ СМЕ ДВАМАТА.

В есенни сенки от птици прелитащи
към топлия юг заради тази промяна,
под дъждовете тихо преплискващи,
НИЕ СМЕ ДВАМАТА, НИЕ СМЕ ДВАМАТА.

В зимните бури и снежните вечери,
когато във бяло е всичко обляно,
под топлината на обич и нежности
НИЕ СМЕ ДВАМАТА, НИЕ СМА ДВАМАТА !

НИЕ СМЕ ДВАМАТА, ВИНАГИ ДВАМАТА
крачим и тихо в очите се гледаме,
нежно ръцете в едно са преплетени,
други такива едва ли ще видите,
НИЕ СМЕ ДВАМАТА, ВИНАГИ ДВАМАТА!

март 2005

   

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??