3.04.2006 г., 10:25 ч.

Ние сме прашинки в Космоса... 

  Поезия
1143 0 5
                 
             
                  Вселена!..звезди,метеори,планети,
                  черни дупки,джуджета,комети..
                  Траектории-вечни въпроси..
                  Земята от нас милост днес"проси"
                  Разумния човек изсича горите,
                       безмилостно отравя водите.
                       Гори зелените и дробове,
                       възнася в култ лъжливи богове..
                       Земята ридае и дава ни знаци!
                       Какви непукисти-големи юнаци!
                       Боклуци панелни под блока..
                       Улични сметища- кой ще ни хока..
                       Какво ли ще оставим утре на децата ни?
                       Земя задъхана и състарена..?
                       В озоновата дупка на сърцата ни-
                       ще гасне бавно съвестта ни уморена..

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??