23.06.2017 г., 12:29 ч.

Ние сме си две в едно 

  Поезия » Любовна
377 0 12

Ти си слънцето във мрака,

аз съм земния ти път.

Ти - короната на брака,

аз пък - топлия ти кът.

 

Ти си меката ми прежда,

аз съм твоя пък поет.

Любовта от теб поглежда,

аз във вярност съм заклет.

 

И макар да сме различни,

ние сме си две в едно.

Жертваме си чувства лични

за семейното гнездо.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??