24.08.2008 г., 21:53 ч.

Ники 

  Поезия » Любовна
1089 0 6

Някога ще срещна ли човек като теб?

И ще бъда ли щастлива или пак ще е зает?

Какво да правя с чувствата си към теб?

И сълзите как да скрия като умът ми е от теб обзет?

 

24.08.2008 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??