11.09.2006 г., 12:52 ч.

Никога 

  Поезия
508 0 1

Никога не съм се чувствала истинска жена.
Никога никой не е изричал за мен горещи слова.
Никога никой не е докосвал с устни моята страна.
Никога за никой не съм се молила,скръстила ръце.
Никога за никой-скъп на сърцето и на мен.
Никога не съм си представяла принцът на мойте мечти.
Никога не съм копняла за среднощно-романтични срещи.
НИКОГА?!? Но нима съм живяла така!?!
ВИНАГИ!!! Но с празна и безплътна душа.


                                                 05.09.2004г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ето ти сега едно горещо слово! - Провокиращи и топли, проницателни и казващи са думите ти! пълно и плътно 6
Предложения
: ??:??