2.05.2006 г., 0:55 ч.

НИКОГА ВЕЧЕ!!! 

  Поезия
763 0 5
Няма да те моля никога вече,
няма да се унижавам.
В ръцете ти на Демон
никога повече няма да се давам.
Няма да те търся никога вече,
няма, без да си поискал
даже прошка -
сама да ти прощавам.
Няма да ме тъпчеш никога вече,
няма да ме наравняваш.
Ти искаш да те моля,
но силна съм -
и честта си не предавам.
Не се връщай никога вече,
вратата за тебе затварям.
Не смей да звъниш никога вече,
на непознати номера
не отговарям...
Не ме доближавай никога вече,
ти сам изгаси всички пожари,
не ме поздравявай вече,
когато те вида сънувам после кошмари.
И какво като безсилно те обичам,
това незначи, че
от себе си ще се отричам.
Окови не можеш да ми сложиш,
дори и бавна смърт да ми приложиш.
И да си щастлив днес ти пожелавам,
макар да не знаеш какво е това,
макар чужди думи за теб да са
Верността и Любовта!
Но ако някога разбереш,
че си загубил много,...
не го търси, то няма да се върне,
и че за това сърце си мъртъв,
то ще ти отвърне...!!!

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болката и трудностите те правят силен! Поздрав!
  • Много ми харесва стихчето ти..Брави и моите поздравления...
    Бъди силна...6
  • браво!6
  • знам че изживяваш трудни моменти скъпа...,но ти обещавам че неспирно ще съм до теб и винаги ще имаш моята подкрепа!Виж какви красиви плодове се раждат от болката....!Надявам се в бъдеще да се разждат още по-красиви, но породени от щастието и споделената любоВ!Обичкам си те....продалжавай да пишеш все така прекрастно!!!!!!! 6
  • Всеки стига до един момент, когато спира да бъде слабия и става силния.Поздравче
Предложения
: ??:??