6.02.2009 г., 12:53 ч.

Никотиномен (текст за песен) 

  Поезия » Друга
1051 0 3

НИКОТИНОМЕН

Полей ме с цигарен душ

и сълзите от баровия дим

ще влезнат в мойта същност,

за да омесят къшей от изядена насъщност,

с копнеж от неовъглени ръце.

И бавно ще угасна в мрака

с последния изпушен ден.

Привидно ще съм слаб, а всъщност

със отрова зареден,

от отрова заледен.

Припев: Не, не съм виновен!

                Нямам воля!

               Вече съм отровен -

               (НИКОТИНОМЕН) 3

Посипах с пепел езиковото си раздвоение,

омразата филтрирах (навъсен) 3

Вдишай ме с хъс вдъхновение,

между теб и нея разкъсвам се.

И бавно ще угасна в мрака

с последния   изпушен ден.

Привидно ще съм слаб, а всъщност

със отрова зареден,

от отрова заледен.

               

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??